VEELGESTELDE VRAGEN

HOE KOM IK MET JULLIE IN CONTACT?

Je bent altijd van harte welkom een bakkie te komen doen. Onze deur staat altijd open. Maar vantevoren even bellen (0614499144) is handig, want we zijn druk :-) Je kunt in plaats van bellen ook ons benaderen via de contact-pagina op deze website.

Wie zit eigenlijk achter dit initiatief?

De Rotterdamse ondernemer Stijn van Leeuwen startte Ondernemershuis-op-Zuid om uit Zuid de potentie te halen die erin zit, door op Zuid werk te bieden en op Zuid mensen de kans te geven voor zichzelf te beginnen en daar een succes van te maken. Stijn startte eerder o.a. Rotterdam Engineering en Ingenieurs-op-Zuid, beiden organisaties die floreren en groeien.

Ik heb een idee voor een eigen zaak, maar ik weet niet of het kans van slagen heeft. Ben ik welkom bij Ondernemershuis-op-Zuid?

Jazeker. Kom maar op met je idee. Want als je het niet vraagt, kom je er ook niet achter. Wij geloven in kansen. Als jouw idee kans van slagen heeft, krijg je terugkoppeling van ons én bieden wij je een helpende hand om je plan te realiseren. Wat hebben we in huis? Ervaring met ondernemerschap, personal coaching en StoryDoing, het neerzetten van een bedrijfsconcept met een kloppend hart.

HOE WERKT ONDERNEMERSHUIS-OP-ZUID?

Bij Ondernemershuis-op-Zuid wordt samengewerkt op de manier waar Rotterdam Engineering binnen zeven jaar 70 collega’s sterk mee geworden is. Waar zowat alle bedrijven werken met chefs, bazen en directeuren, werkt Ondernemershuis-op-Zuid zo plat mogelijk, op basis van vakmanschap, vertrouwen, vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.. Medewerkers hebben veel vrijheid, wat van hen ook een grote mate van eigen verantwoordelijkheid vraagt. Dat maakt Rotterdam Engineering en ondernemingen binnen Ondernemershuis-op-Zuid succesvol. Onze kennis en ervaring met deze manier van samenwerken kan ook voor jou de basis zijn voor succes. Wij kunnen je helpen jouw zaak goed op te zetten én te laten groeien. Je bouwt zo echt iets gaafs op! Niet alleen voor jezelf, maar je geeft ook anderen een kans om zichzelf te ontwikkelen én om jouw zaak nog groter te kunnen maken. Wij kunnen je daar alles over vertellen en je helpen om dit voor elkaar te krijgen.

Heb jij een andere vraag? Stuur ons dan een bericht, we helpen je graag op weg!

Naam *
Naam