Ronnies op Zuid

Samen geboren op Rotterdam Zuid. Vriendjes geworden op de kleuterschool. Elkaar een paar jaar uit het oog verloren en BAM! Ineens weer in dezelfde klas van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Samen de opleiding gevolgd. Creatieve jongens geworden en de wereld ingestapt als plaatjes- en praatjesmakers.


Steeds als we terugkomen op Zuid gaat ons hart open. Waar we ook waren ter wereld, ons Rotterdamse accent is altijd meeverhuisd. Eenmaal van Zuid, dan blijf je van Zuid. Zo in de herfst van ons leven… 🙂 …keren we weer terug om Rotterdam Zuid opnieuw te ontdekken. Want we denken dat er veel is veranderd… maar is dat ook echt zo?

Groetjes
Ron & Ron

De Rotterdammers op Zuid hebben verhalen en die willen we horen. Van havenbaron tot arbeider. Van ondernemer tot zwerver. Bekend of onbekend. Bemind of onbemind. DE RONNIES zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal.

Kijk maar uit, want we plukken je zo van de straat. Of nog beter: als je wat te vertellen hebt over Rotterdam Zuid, meld je dan hieronder aan! Dan nemen we snel contact met je op. MAIL ONS (mailto:luisteren@ronniesopzuid.nl)

Zie ook onze website: ronniesopzuid.nl