De Grote Schoonmaak

Wij laten onze mensen schitteren. Zodat die op hun beurt, iedere dag, de werkplekken van uw mensen kunnen laten schitteren.Hard werken dient erkend en gewaardeerd te worden. Dit gebeurd op verschillende manieren, enerzijds met een eerlijk salaris en met scholing en een mooie bonus aan het eind van het jaar. Anderzijds door ruimte te geven aan professionaliteit en goed te luisteren naar wat er nodig is.

Een goed resultaat moet erkend worden met een compliment! Dat doet veel mensen plezier. En als het iets minder goed gaat, gaan we daar op een professionele manier mee om. Dan krijgen de medewerkers positieve feedback zodat het in het vervolg beter gaat. Persoonlijke ontwikkeling van mensen staat centraal bij ons. Wij investeren in scholing en ook in lessen Nederlands.

Waardering is een belangrijke pijler binnen onze organisatie, het zijn niet alleen, inkopers of leidinggevende die ervoor zorgen dat alles schittert. Daarom waarderen we iedereen die bij ons binnen de organisatie een positieve bijdrage levert.

Zie ook onze website: degroteschoonmaak.nl