Ondernemershuis-op-zuid staat voor…

…ONDERNEMERSCHAP EN WERKGELEGENHEID IN ZUID

Op Zuid zetten wij Rotterdammers in hun kracht, als mens, als vakman, als ondernemer.

Als je laat zien dat je kansen herkent, beetpakt én omzet in daden en daalders. Dan kun je doorgroeien naar ondernemerschap. Je eigen zaak op Zuid.

…SAMEN OP EIGEN KRACHT

Wij zijn een platte organisatie, gebaseerd op vakmanschap, vertrouwen, vrijheid, doorzetten en eigen verantwoordelijkheid.

…WERKEN (EN DUS RESULTAAT) ZONDER SUBSIDIES

Want Zuid heeft zoveel potentie, daar hoeft geen geld bij. We verdienen het zelf (veel leuker dan je handje ophouden).

Jouw eigen zaak en een beter Rotterdam-Zuid

BEGINT MET EEN WERKPLEK OP DE BRIELSELAAN 175.

Onze doortastende aanpak!

JOUW EIGEN ZAAK OP ZUID

Met enige regelmaat ontvangen we serieuze voorstellen voor nieuwe ondernemingen met een sociaal karakter. Je begrijpt dat we niet overal op in kunnen gaan, dus hebben we JOUW EIGEN ZAAK OP ZUID in het leven geroepen. Daar kun je jouw idee pitchen en maak je kans op 3 golden tickets én dan heb je ook gelijk je eigen tafel op de Brielselaan.

DE STARTUP ROUTE

Alle potentiële ondernemers en bedrijfsconcepten bewandelen bij ons eerst de Ondernemershuis-op-Zuid Startup route. Deze route leren we elkaar beter kennen en geeft veel inzichten. We ervaren deze route elke keer als een zeer leerzaam proces. Je blijft natuurlijk altijd de eigenaar van je idee, en kunt stoppen als de samenwerking je niet bevalt (of andersom).

Samen, samenwerken, samen werken.

SAMEN STAAN WE STERK. WIJ STAAN STERK

Ondernemershuis-op-zuid gelooft in jou. Om samen met ons op eigen kracht een mooie toekomst te bouwen. En op die manier een nieuwe generatie ondernemers op Zuid een plaats te geven.

Onze aanpak is er een van kansen zien, mogelijkheden benutten, business bouwen, mensen aannemen, groter maken. En doorgaan.
Weer nieuwe kansen zien, mogelijkheden benutten, weer nieuwe business bouwen, nieuwe mensen aannemen, groter maken. En doorgaan.

Dat is ónze manier om het beste uit mensen te halen, jou het beste uit jezelf te laten halen. En daarmee ook onze klanten, opdrachtgevers en partners het beste te bieden. En daarin tot het uiterste te gaan. Samen, samenwerken, samen werken.

Ondernemershuis-op-Zuid!
Op de groei!
Groei je mee?

Heb je een goed idee voor een onderneming?