WIL JIJ VOOR JEZELF BEGINNEN?
EN HIER 100% VOOR GAAN?

Schermafbeelding 2017-02-13 om 09.38.29.png

JOUWEIGENZAAKOPZUID.NL daagt jou uit om ondernemer te worden op Zuid. Om iets mooi op te bouwen wat kan groeien. Jouw eigen zaak, waarin ondernemershuis op zuid deelneemt. Steek je nek uit, neem verantwoordelijkheid en ga aan de slag: door samen keihard centen te verdienen geef jij met het ondernemershuis Rotterdam Zuid een sterke impuls. 

JOUWEIGENZAAKOPZUID.NL
lanceert start-ups rondom dienstverlening

DIEN NU JE PLAN IN!
KOMT JOUW PLAN DOOR DE EERSTE RONDE?
BEREID JE DAN STEVIG VOOR, EN:

PRESENTEER JE PLAN OP 1 APRIL

EN VERDIEN € 10.000 MET HET BESTE PLAN

STUUR JE GEGEVENS EN JE PLAN OP VIA HET AANMELDFORMULIER OP DEZE PAGINA


LOCATIE : ONDERNEMERSHUIS-OP-ZUID, BRIELSELAAN 175, ROTTERDAM - 10:00 - 12:00 uur 's ochtends


JE PLAN
Dromen en ideeën over je onderneming. Die willen we horen! Maar vooral ook hoe je die denkt te gaan realiseren. En wat Rotterdam Zuid ermee opschiet. We kijken heel erg naar wie je bent als persoon. Of je gedreven en sterk genoeg bent, en het ziet zitten om met onze werkwijze aan de slag te gaan.
 

IMAGES-WEB-ZUIDLOONT-03.png

JE VOORBEREIDING
Komt je idee door de eerste ronde? Dan mag je presenteren voor de commissie. Om je plan binnen een paar minuten sterk naar voren te laten komen, zul je je verhaal kort, bondig en prikkelend moeten brengen. In eerste instantie mondeling. Je mag een paar A4'tjes of bv. een tablet meenemen, mits dat bijdraagt aan je presentatie.

sultan-lounge-interieur-1799a.jpg

JE PRESENTEERT VOOR...
Stijn van Leeuwen is niet zomaar een ondernemer, hij biedt je kansen op vrijheid en succes door ondernemerschap en eigen verantwoordelijkheid. Hiermee bouwt hij ook aan mooie kansen op Rotterdam Zuid, waar hij ook een deel van zijn roots heeft liggen. Lees ook Stijns columns op onze blog.
 

JIJ WINT, WIJ OOK
Ondernemershuis-op-Zuid investeert in jouw bedrijf. Wij financieren. Wij leveren jou kennis en ervaring. Om van jouw bedrijf een succes te maken. Wat krijgen wij ervoor terug: een aandeel in jouw bedrijf. Zodat jouw bedrijf ook ons geld oplevert. Zodat Ondernemershuis-op-Zuid weer nieuwe ondernemers een kans kan geven.

IMAGES-WEB-ZUIDLOONT-04.png

KOM UIT JE STOEL EN GA ERVOOR.

MELD JE NU AAN:

Vertel hier in pakweg 10 zinnen waarom (en hoe) jij een eigen zaak wilt op Zuid.

WIL JE WETEN HOE WE STRAKS
AAN DE SLAG GAAN?

 

Het kost heel wat energie om jouw eigen zaak op te zetten. Ondernemen is hard werken, en het is een VET avontuur. Je daagt niet alleen anderen uit, maar vooral ook jezelf. Onze ervaring is dat ondernemen gepaard gaat met heldere en duidelijke afspraken. Die willen we dan ook met jou maken als we gaan samenwerken. Wij investeren in jouw eigen zaak op zuid... als JIJ dat ook doet!

Samen kun je veel bereiken. En samenwerking moet van twee kanten komen. Daarom is het belangrijk dat je ook goed weet waar je aan begint en onder welke voorwaarden we je kunnen helpen om een vliegende start te maken en je bedrijf fiks te laten groeien. Klik hieronder om de voorwaarden te downloaden. Lees ze goed door. We zien ernaar uit je te ontmoeten en jouw plannen te horen.