JOUW EIGEN ZAAK OP ZUID

MAAR LIEFST 22 ONDERNEMENDE ROTTERDAMMERS HEBBEN ZICH AANGEMELD VOOR 'JOUW EIGEN ZAAK OP ZUID'.

Op zaterdag 1 april 2017 presenteerden 16 kandidaten hun business-idee aan de experts van Ondernemershuis-op-Zuid. We kijken terug op een enerverende en succesvolle dag. Wat hebben we prachtige ideeën gezien, en wat een geweldige mensen hebben we mogen ontmoeten. Fantastisch! We zijn diep geraakt door de bevlogenheid waarmee deze mensen hun plannen willen gaan realiseren.

We hebben besloten met twee van deze kandidaten aan de slag te gaan op korte termijn. We zien uit naar vruchtbare samenwerking. Dit neemt overigens niet weg dat de andere ideeën niet goed zouden zijn; integendeel! Initiatiefnemer Stijn van Leeuwen schreef voor iedere kandidaat een zorgvuldig doordacht evaluatierapport, met daarin tips om hun plannen op eigen benen te realiseren.

DE DEELNEMERS VAN DE EERSTE EDITIE: KANJERS!

We verwachten dat we een volgende editie van Jouw Eigen Zaak Op Zuid gaan organiseren. We weten nog niet precies wanneer. Houd dus vooral deze website en onze FACEBOOKPAGINA in de gaten over toekomstige campagnes. Heb jij een GEWELDIG idee voor een eigen zaak op Zuid, gebaseerd op dienstverlening? Als jij overtuigd bent van de kracht van jouw idee en gelooft in de mogelijkheid hier een bloeiend bedrijf van te maken, dan mag je contact met ons opnemen. We garanderen niet dat we direct met je aan de slag kunnen, maar...

...ondernemen betekent dat je ZELF je mouwen opstroopt en niet afwacht.


KOM UIT JE STOEL EN GA ERVOOR.


Schermafbeelding 2017-02-13 om 09.38.29.png

JOUWEIGENZAAKOPZUID.NL daagt ondernemende Rotterdammers uit om ondernemer te worden op Zuid. Om iets mooi op te bouwen wat kan groeien. Jouw eigen zaak, waarin ondernemershuis op zuid deelneemt. Steek je nek uit, neem verantwoordelijkheid en ga aan de slag: door samen keihard centen te verdienen geef jij met het ondernemershuis Rotterdam Zuid een sterke impuls. Voor jezelf, voor je omgeving en voor Rotterdam Zuid.

JOUWEIGENZAAKOPZUID.NL
lanceert start-ups rondom dienstverlening