Rotterdam in a Box

R'dam in a box

‘Rotterdam in a Box biedt een podium voor lokale eet- en drink ondernemers. De lekkerste producten uit de stad worden samengebracht in een mooi gedesignde box.’

Boris & Tycho zijn de jongste telgen van onze familie. Deze jonge mannen vol energie en positiviteit zijn bij ons sinds het begin van hun professionele bestaan als ondernemer.

Op 1 April 2017 lanceerde Ondernemershuis-op-Zuid zijn eerste start-up event. Jonge ondernemers kregen de kans hun ideeën te pitchen. De winnaar van het event was Rotterdam in a Box: twee broers van Zuid die lokale producten leveren aan de Rotterdammers. 

Boris and Tycho waren studenten zonder ervaring in het ondernemerschap. Ze hadden een idee, zagen een kans en gingen ervoor! Ondanks sceptische reacties van sommigen om hen heen hebben ze de moed gehad door te gaan met waar zij in geloven. Ze waren dapper genoeg iets nieuws te proberen, te doen wat velen binnen hun omgeving nog niet deden, namelijk uit hun comfortzone stappen en een kans wagen. En het werkt. Het bedrijf bestaat twee jaar en heeft ambitieuze plannen voor de toekomst: 

‘Het zou mooi zijn als de top 10 grootste steden over 10 jaar elk een eigen Box hebben!’