GÖZDE

Wie gaf een jaar geleden meer dan 5 cent voor de techniekcarrière van Gözde?  Klein, in meerdere opzichten. Onopvallend, onzichtbaar... Yup, ing. afgestudeerd, maar inmiddels 5 jaar bij de Appie achter de kassa...

GOZDE

Bij Ingenieurs-op-Zuid heeft ze meer dan laten zien wat ze waard is. Die power! Haar ontwikkeling richting zelfbewust en competent ingenieur! Wij met de hand bij de rem om te voorkomen dat ze doorslaat in overmatig werken. Haar drive om te laten zien dat ze het waard is. En of! Al na 4 maanden kreeg Gözde haar vast contract, als vanzelfsprekend. Want ze 'mocht' ook niet meer weg, werd geclaimd door projectleider-directeur Hans. 'n Goeie is immers bij alle collega's welkom.

Een week terug kreeg Gözde frituurvet in haar oog. Een ongelukkig thuisongeluk. Eerste hulp. Hoornvlies beschadigd.
Van 't wazig kijken niet eens goed kunnen lopen... En toch maandagochtend vroeg op kantoor, 'want die tekening moet af!'
Gözde liet zich amper naar huis sturen. Dat nam de overredingskracht van drie collega's. Chapeau, Gözde, voor je inzet. En nu is het tijd even aan jezelf te denken.